JADUAL KURSUS ASAS TEKNOLOGI MAKANAN MEMPROSES PRODUK MAKANAN
YURAN PENYERTAAN
1. Individu – RM250.00
ii. Berkumpulan 5 orang - RM 200.00 / seorang
Yuran termasuk:-
Kos Penyediaan Bahan Untuk Praktikal
Kos Makan dan Minum Sepanjang Kursus
Nota-nota Lengkap
Sijil Penyertaan kursus
Tempat Kursus : Lot 14915 Taman Mengkuang Indah
Tingkat Bawah, Kg. Padang Mengkuang
Bukit Payung, 21600 Marang
Terengganu.
Tingkat Bawah, Kg. Padang Mengkuang
Bukit Payung, 21600 Marang
Terengganu.
Hubungi :
E-mail: wmkfood@gmail.com
H/phone : 013-9389712 (call/sms/whatsapp)
KURSUS JUS/ KORDIAL BUAHAN DAN HERBA
KURSUS MEMBUAT MINUMAN SOAYA
KURSUS MEMBUAT CINCAU
KURSUS MEMBUAT SOS CILI
KURSUS MEMBUAT ROTI CANAI DAN MURTABAK RAJA
E-mail: wmkfood@gmail.com
H/phone : 013-9389712 (call/sms/whatsapp)
KURSUS JUS/ KORDIAL BUAHAN DAN HERBA
KURSUS MEMBUAT MINUMAN SOAYA
KURSUS MEMBUAT CINCAU
KURSUS MEMBUAT SOS CILI
KURSUS MEMBUAT ROTI CANAI DAN MURTABAK RAJA